1 Mart 2016 Salı

Pro Extender Penis Geliştirici Medikal Cihaz

Pro Extender Penis Geliştirici Medikal Cihaz

Pro Extender Penis penis boyunu kalıcı olarak büyüten ve hiçbir yan etkisi olmayan bir cerrahi penis büyütme tekniği kullanarak penisi büyütme teknolojisidir.Haplara, ilaçlara gerek kalmadan, Pro Extender penisi 2 ayda kalıcı olarak büyütür. Pro Extender’ın penisi kalıcı olarak büyütme etkisi kanıtlanmıştır. Oldukça basit ve şimdiye kadar piyasadaki büyütücülerden en etkili penis büyütme kiti.

Penis büyütmede bilinmesi gereken!!

Tıbbi olarak insan penisinin 4 cm uzayabildiği ve 1 cm kalınlaşabildiği ispatlanmıştır. Pro Extender 4 cm büyüme ve 1 cm kalınlaşma sağlayabilen bir üründür.

Pro Extender penis Gold Extender, 24 Ayar Altın kaplamalı
Pro Extender koruyucu minderleri ile daha rahat kullanım sağlıyor,
Pro Extender silikon bantlar, yüzük ve Koruyucu silikon halkalara sahip,
Pro Extender max uzunluk 24.5cm

Pro Extender çekim gücü presibine göre dayalı çalışmaktadır. Tip 1 Tıbbi Cihaz olarak sınıflandırılmış olup, Avrupa Sağlık Sertifikasına sahiptir. (CE).

Cihaz iki dinamik metal mile bağlı bir plastic yüzükten bir plastic destekten ve penis başını yerinde tutan bir silikon banttan oluşmaktadır.

Avrupalı bir cihaz olup, kolayca giyilebilir ve çıkartılabilir. Son derece ihtiyatlı ve konforludur. Yürürken, oturuken, kalkarken ve benzeri hareketlerde kullanabilirsiniz.

Pro Extender'ın Bilimsel Çekim Prensibi

Çekim Prensibi Plastik cerrahide doku genişlemesi için kullanılmaktadır. Yeni oluşan doku

cilt bozukluklarını, yanıklar ve saç kayıplarının, olduğu alanları kapatmak için kullanılmaktadır. Ayrıca ortopedik cerrahide uzun kemiklerin ve bilek kemiklerinin kemik gövdesini genişletmek için de kullanılmaktadır.

Eski kültürlerde bu çekim gücü prensibi Burma’daki Paduang kabilesinin Zürafa boyunlu kadınlarının boyunları veya Afrika ve Amazon kabilelerinin dudak ve kulakları gibi değişik vucüt bölümlerini büyütmek için kullanılmaktaydı. Uzatma için protezler veya ağırlıklar kullanıyorlardı.

Etkinlik ve Garanti

Bir Tıbbi Garanti, Avrupa Birliği Sağlık otoriteleri tarafından onaylanmıştır. Tip 1 Tıbbi Cihaz olarak sınıflanmasını sağlayan CE Sertifikasına sahiptir. Bu sayede uzun ve kısa dönemde yan etkisi bulunmamaktadır. Sonuçlara dayanan bir Garanti. Eğer 2 ay için alete tedaviye alışamazsanız, veya hoşunuza gitmezse veya tatmin edici bir sonuç alamazsanız, masraflar haricinde paranızı geri alabilirsiniz.

Etkinlik ;

Bir Bilimsel Garanti, uluslararası seviyede çok prestijli ürologların bilimsel çalışmalarının kanıtladığı etkinlik: %97

Bir Tıbbi Garanti, Avrupa Birliği Sağlık otoriteleri tarafından onaylanmıştır. Tıbbi Cihaz olarak sınıflanmasını sağlayan CE Sertifikasına sahiptir. Bu sayede uzun ve kısa dönemde yan etkisi bulunmamaktadır.


Uygulama;

Cihaz penis boyuna göre ayarlanır ve ilk 15 gün öyle kullanılmalıdır.
Kullanımın 15 gününde 0,5 lik parça eklenmelidir.
7 günde bir 0,5 lik parça eklenerek kullanmaya devam edilmelidir.
90 günden sonra parça eklemeye bilirsiniz eklersenizde 15 günde bir 0,5 lik eklemelisiniz.
4 ay bitiminden itibaren parça eklenmeden kullanılmaya devam edilir veya istediğiniz sonuça ulaştıysanız kullanıma son verilir.
Pro Extender'ın sağladığı buyume ömür boyu kalıcıdır.
Pantolon altında belli olmadığı için gün içinde rahatlıkla kullanılır.
Ürünü en fazla 9 ay kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder